Hey you! Came here!!

Tergoda kah anda dengan Blog ini ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saturday, February 18, 2012

10 Pesanan Avril Lavigne - Malaysia Black Star Tour



Assalamualaikum wahai rakyat Malaysia.


Memandangkan hari ni tangal 18Feb2012, yang konon2nye tarikh rasmi valentine untuk bekas kekasih bertaring ku iaitu Avril Lavigne, beta sebagai Penyimpan mohor besar Avril Lavigne ingin mengisytiharkan bahawa dalam tempoh kurang daripada 24Jam dari sekarang, Avril Lavigne akan memegang mic di Stadium Merdeka sambil menjerit " I LOVE YOU SO MUCH KROOOOOLLLL!!!!!!! Dan terus menyanyikan lagu " Daaamn, daaaaamn,daaamn, what I do to have you here, here, here, I wish you were here.. "


I wish you were here oo Avrillll..!!! But..My mom doesnt  like you..Im sorry Avrill.... Puiiii!!! Mimpi ngeri mak aku dengar!! 


Di pendekkan cerita, ni ada sedikit sebanyak sebutir pesanan daripada Avril Lavigne untuk korang yang bakal jadi pokok kayu menunggu dari pukul 8 pagi walaupun dah tahu konsert start pkul 8 malam.


Jadi ini adalah pesanan2 beliau setelah di alih bahasa menggunakan uncle google translate terbelit2.



1st - Korang boleh la google2 lirik2 lagu Avril such as : 


Girlfriend
Im with you
Complicated
When Your Gone
Smile
Wish You Were Here
Nobodys Home
Sk8er Boy
Tomorrow
4 Real
Hot
Not Enough
Remember When


Kenapa ? Ni lagu yang biase ex-girlfriend beta suka nyanyi on her concert..


2nd - DSLR, Video Cam, Pisau, Kayu baseball, Tukul besi, kalau korang rajin korang bawaklah ye.. Bawak la banyak2..Sebab korang2 yang datang concert ni memanglah nak bergaduh kan ? Ceyyt!! Itu semua adalah barang terlarang okeh! Wrist Spike/Neck Spike pun tak boleh okeh!


3rd - Kepada makcik2 yang ada anak di bawah 12 tahun, sila rantai kaki anak anda supaya tiada ks2 kehilang anak. Nak lagi senang, tinggal anak2 kat rumah tok nenek depa. Miahaha


4th - Capal/Sandal dan segale kasut yang sama speisis dengannya tidak akan di benarkan masuk. Jadi untuk mengelakkan korang daripada pergi ke Pavilion untuk beli kasut, sila lah pakai kasut daripada rumah.


5th - Korang nak Free SIM card ? TUNETALK CREW ada kat keliling stadium okeh !! Tak percaya ? Tengok je la esok..


6th - LUCKY DRAW di sediakan okeh!!!! 
Grand Prize ??
 Blackberry Woiiiit!!!!!
Nak ? Senang je.. Nampak Tunetalk CREW, kejar mereka selaju yang boleh, tanya diorang macamana . 


7th - Dinasihatkan untuk membawa payung/baju hujan. Maklumlah..sekarang cuaca tak tentu kan..


8th - Meet & Greet with Avril Lavigne ?? Korang jangan nak berangan boleh ? 


9th - Sila berkelakuan sopan ataupu korang akan di campak keluar oleh Abang Security yang memerhatikan korang. Make up  ? Lantak korang lah kan nak make up macamane pun. Tapi tak perlu la over untuk megelakkan korang daripada di caci maki mahupun di kutuk hina di depan orang ramai,


10th - Jaga barang2 beharga korang sendiri sebab segala kehilangan/kecurian/kerugian/ pihak Avil Lavigne mahupun Tunetalk lagi2 kerajaan Malaysia 100% tidak akan bertanggung jawab. Sekian,


Tune mood ke frekuensi Avril Lavigne!!!! 




To be Tune-tinue....

2 comments:

Aleya said...

alaaa.... malasnye nak baca.. kecik no tulisannye... kreatif tul.. huhu (^_^)

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini