Hey you! Came here!!

Tergoda kah anda dengan Blog ini ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuesday, November 22, 2011

KHAIRUL FAHMI PULANG KE MALAYSIA BERSENDIRIAN TANPA SKUAD, MALAYSIA vs INDONESIA - MENANG SEBAB TOK BOMOH ?


Assalamualaikum ebelibadi. hah ! Melodi time bebeh!! Tengok title pon da panas kan...Gambar di atas merupakan saat2 kemenangan Malaysia malam tadi. Congrats Malaysia! Taapi!!!!!! Ade ura2 ataupun mulut2 manusia yg berkate sesuatu atas kemenangan tersebut!

cakap banyak tak gune jom zasss...

Ade yg mengatekan kehadiran tok moh di Stadium Gelora Bung Karnodi mane berlangsungnye aksi final Bola Sepak Sukan Sea Malaysia vs Indonesia malam tadi. kelibat tok  moh telah kelihatan di celah2 peenonton di stadium tersebut membawa sebahagian daripada kelapa muda yg berasap! Walaaaweeyyyyy...... giiiiile lah!! Men tok moh boley menang katenyee.....kalau camtu baek sruh tok moh buat team masuk padang tak yah ade sukan Sea kan ? hahaha...tak caye? mai tengok!!

nampak nih!! hahaha....Sebenarnye saje nak wat kontelobesi sikit je.. keibat tok moh yg sedang menjampi pasukan Indonesia sebelom perlawanan kelihatan di celah2 penonton Indonesia yg hampir....errrr..tak tau la berape ribu kan... Ape pon!! Nampak sangat tok moh ni tak power kan ? jampi ke main last2 kalah gak. Dah la padang stadium tu mcm sawah padi je aku tengok.

Dah2 meh tengok saat2 kemenangan malaysia sikit!

Tapi, korang mesti tak tau kan yang Khairul Fahmi ataupun apek balik Malaysia secare bersendirian? ade sape2 tau ? takde punyeeeeeeeee... Dah la balik sorang2..merempit pulak tu! Tak caye ? eh sini tengok! oskuad lain naek baracu-DA dye naik hon-DA!

nampak tak ? hahahahah!!!!!!! Ape pon, korang boley bace artikel harian metro Online di sini sekian saje mari sambung bekerja. Saje nak ilangkan ngantok..

4 comments:

Siti NuruL Ain said...

hahaha...ada-ada je la.. klaka jugak KFCM tuh naik honda..huhu...

Echin Nadiossa said...

hahahah.lawak! :)

♥e'in♥ said...

lau indon mmg suke main bomoh2 nie sume..

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini