Hey you! Came here!!

Tergoda kah anda dengan Blog ini ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuesday, November 22, 2011

KHAIRUL FAHMI PULANG KE MALAYSIA BERSENDIRIAN TANPA SKUAD, MALAYSIA vs INDONESIA - MENANG SEBAB TOK BOMOH ?


Assalamualaikum ebelibadi. hah ! Melodi time bebeh!! Tengok title pon da panas kan...Gambar di atas merupakan saat2 kemenangan Malaysia malam tadi. Congrats Malaysia! Taapi!!!!!! Ade ura2 ataupun mulut2 manusia yg berkate sesuatu atas kemenangan tersebut!

cakap banyak tak gune jom zasss...

Ade yg mengatekan kehadiran tok moh di Stadium Gelora Bung Karnodi mane berlangsungnye aksi final Bola Sepak Sukan Sea Malaysia vs Indonesia malam tadi. kelibat tok  moh telah kelihatan di celah2 peenonton di stadium tersebut membawa sebahagian daripada kelapa muda yg berasap! Walaaaweeyyyyy...... giiiiile lah!! Men tok moh boley menang katenyee.....kalau camtu baek sruh tok moh buat team masuk padang tak yah ade sukan Sea kan ? hahaha...tak caye? mai tengok!!

nampak nih!! hahaha....Sebenarnye saje nak wat kontelobesi sikit je.. keibat tok moh yg sedang menjampi pasukan Indonesia sebelom perlawanan kelihatan di celah2 penonton Indonesia yg hampir....errrr..tak tau la berape ribu kan... Ape pon!! Nampak sangat tok moh ni tak power kan ? jampi ke main last2 kalah gak. Dah la padang stadium tu mcm sawah padi je aku tengok.

Dah2 meh tengok saat2 kemenangan malaysia sikit!

Tapi, korang mesti tak tau kan yang Khairul Fahmi ataupun apek balik Malaysia secare bersendirian? ade sape2 tau ? takde punyeeeeeeeee... Dah la balik sorang2..merempit pulak tu! Tak caye ? eh sini tengok! oskuad lain naek baracu-DA dye naik hon-DA!

nampak tak ? hahahahah!!!!!!! Ape pon, korang boley bace artikel harian metro Online di sini sekian saje mari sambung bekerja. Saje nak ilangkan ngantok..

Wednesday, November 16, 2011

Looking for a House...??


Assalamualaikum semuaaaaa....beta telah di perintahkan untuk melelong ini istana yg sangat lah berharge...Jute2 derrr....ade sape2 berminat ? This is a brand new house okayy....brand ape ? ape ko ingat ni t shirt ke nk ade brand2 ? tempeleng kang baru ko tau.. Sebenarnye beta malas nk banyak cakap...Just click on the image to for more info bebeyh!! Challloooo bettheeeeee...