Hey you! Came here!!

Tergoda kah anda dengan Blog ini ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saturday, August 6, 2011

Dari Colombo ke Malaysia

Woohooooo..Assalamualaikum semua..Ampun map di pinta tak berbloging sekian lame bukan ape cume tak cukup masa..Cakap banyak tidak bergune sikit je aku nak cite.

Sempena bulan puase ni aku rase belom terlambat lagi untuk aku ucapkan selamat berpuase kepade semue rakyat malaysia terutamenye yg tak reti2 nak coverline lepak kedai mamak order roti canai untuk sahur lewat pagi katenye.. ( Bang, kalau dah sahur pkul 8.30AM tu ko ikut waktu puase negare mane ye..? ) Astaghfirullah..Cukup2 cite pasal org cume buat dose so aku nk cite pasal ape2 je la yg aku suke..
Actually.. ( Ceyy speaking konon ) seminggu sebelum puase aku telah di "courier"kn ke Colombo atas urusan perang saudare..hahaha..xde lah pasai keja la apa lagi ( kua dah penag diaaa... ) Nak di jadikn cite, sampai je kt sane aku demam teruk wooo..tapi steady..Alhamdulillah demam tak lame.. Mai usha cikit ape keje aku buat kt Colombo nih ? 


Saje je nak masukkan muke budak sengal ni


aku tak de kreta kat sini..terpakse ikot railway kretapi..isk2

Nampak tak nasi dye ? sikit gile...Ni harge dye 850LKR = 45 MYR..Gile mahal...

People on the beach!


menyimpan binatang2 exotic adelah salah di sisi undang2 uncle oiii...!!

Pandai monyet ni dressing..

TIme ni baru kol 5.40PM camtu tapi da macam maghrib da..

Haaaaa...Itu dia..aku tak de keje pon..dok kire railway je..Beach dia memang best! Tapi kalau korang ade niat nak honeymoon ke sini, aku cadangkan korang bawak sejadah, compas dan beras. Sejadah dgn compas tu opkozio lah untuk sembayang kn..Part beras tuh, seriously mmg susah nak cari nasi weh! Bawak la beras so korang boley masak sendiri..
Bile da maghrib, make aku pon beransur la pulang..
the sun goes down


Eh lupe plak nk cite!! ade seseorang di sini ingin aku kenalkan kepade anda semua..Beliau mai dar France..Pernah la jumpe sekali kat langkawi dulu & tak sangke lak jumpe kat sini kan..cane boley jumpe kat sini ? aku contact beliau sebenarnye..ahaha...
Name beliau ? Aviae Rose.. Made in Thailand! hahaha!! Sudah2 ni bukan blog beliau tapi blog aku so cite sume pasal aku okeh! Sekian saje pesanan penaje aku nak siap2 pi trawikh sebelom bonda aku merempit nanti..hohoho..

No comments: