Hey you! Came here!!

Tergoda kah anda dengan Blog ini ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saturday, July 9, 2011

BERSIH atau BER-SHIT ??

Assalamualaikum semua..di kale kebosanan yang melande, dan juge di kale beta terpakse berkabung di rumah ( sebab semua jalan2 utama JAM like %&$# ) dan beta tak boley nak ke mane2, di sebabkan oleh ??

BERSIH!!!!

Meh usha sikit 24hours before BERSIH launching day.


Pagi tadi plak mase aku nak kluar gi breakfast, usha kat balkoni rumah gua jap..sekaliiiiiiiiii....


Nampak tak ? Perghhhh.....aku stuck dekat 3 jam kooooot...mental betollll...
Ni sume angkare BERSIH la nih!! Sumpah aku geraaaam sangat2 dengan BERSIH ni! Menyusahkan orang weh!!! Aku bukan nak berpolitik kat sini sebab aku pon SUMPAH tak minat dengan POLITIK!! MY concern is about my life maaaan.....susah weyyy..Semua orang yang dok kecoh pi pakai BAJU KUNING , CAT UMAH KALE KUNING , KRETA KALE KUNING, korang sume ni OTAK KUNING kot aku rase..Hadoiiiiyyyaiiiiiiiiiii.....Korang imagine, 345buah kedai terpakse tutup ( area KL je ) sebab risau pasal BERSIH ni...Yang tak boley bla sekali, staff2 or dealer2 yang related dengan digi pon tingalkan kedai join BERSIH kot..tak caye ? Usha sikiiiiiiiiiitt......

Seeeeeeeeeeeeeeeeeeeee........? Cik DIGI pon turun padang weeyyyhh...hahahaha...yang tak boley blah tu Datin Rosmah was caught dress in YELLOW!!! What .....?? Check it out bebeh!!


Miahahahahaha.......Memang tak boley blah....

Beta sangat berdukacite sedikit la dengan korang2 yang join BERSIH ni...pe la yang korang dapat....buat penat je..pastu berjuta2 orang dok sumpah korang ni sebab menyusahkan rakyat Malaysia...Bukan ape la..korang kot ye pon nak Clean Election ke ape ke..go to the proper channel la....Korang buat camni tak solve ape2 pon...anyway, check out video BERSIH nih!!



Note : Aku dengar esok 10th July 2011 will be held a 2nd BERSIH Rally...Hadoiiiyyy...ape laaaaaah nasib...dok umah rehat la..Isnin nak keje balik kan....Sekian...

5 comments:

ainthegorgeous said...

sbb nk tuka kerajaan. xnk minyak naek lg. ko kaye xpela. krjaan dok perah duit ko pon ko xtaw.

chairooL ruLez said...

bukan masalah kaye tak kaye...masalahnye go o proper channel la...wat keje camtu pe yg dapat ? elok2 aman kang jadi macam libya plak..aiiyyooooooo.....

Hoalanso Bundle said...

Rockstar Band Shirt seperti Guns N' Roses, Black Sabbath, Ramones, Led Zeppelin dan lain-lain http://hoalanso.blogspot.com

Umie Artoqiemie said...

insaflah wahai bershit-bershit sekalian alam.hoho.

Amy Syaquena said...

Salam kenal,

selamat berpuasa, amy singgah sini dan follow , jemput ke belog amy ye...

happy blogging.