Hey you! Came here!!

Tergoda kah anda dengan Blog ini ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saturday, May 7, 2011

BENARKAH BADMINTON ADALAH SUKAN UNTUK ORANG TUA

Assalamualaikum semuaaaa...
ampun maap beta nak pinte..
dunia bLog ku tinggalkan seketike..
Yaaaaa...aku sangat sebok sebenarnye...
maklumlah semenjak naek pangkat jadi chief pak guard ni banyak plak kejenyeeee..


Tapi dalam banyak2 keje tu aku sempat la joint company sports arangement..BADMINTON!! korang pndai maen ? aku tak reti pooooon....saje je try pegang2 raket tu...hahaha..ramai bebudak kate badminton itu adelah sukan untuk orang tua..sebab u player m'sia skrg ni pon tua...betol ke ? betol ke tak betol jom kite libas!!! 


Korang usha gmbar ni sume, betol ke sume org tua yang maen ?? errrr...tak ya kate ape2 la korang tengok la sendiri..


Psst...badminton ni la yang buat kaki aku tempang sebelah sebab mane tak stretching langsung..sampai2 je terus tukar baju + sluar, capai raket terus kira point...bijak x ?


saje testing je ni...pegang raket pon tak reti sebenarnye

abang sham maen paling sopan..terkepit sane terkepit sini...heeeeee...

asal shutle sampai je kompem aku libas! hahaha

ni pon saje je try2 smash...tak reti pon sebenarnye..

abang faisal yang rabun mcm aku gak..tapi pelik sebab dye boley maen without his spectacle!!  pkai tok moh ape ke..

elastic gile kaki aku kan ? bole masuk gimnastik weh!!
( orang smash tengok bola tapi aku tengok opponent cari target! hahaha )

Focus disituuuuuu..ade orang tido kat belakang tuh!! 

10 extra point untuk ekspresi muke ini!

Jason ramesh yang steadyyyy je...

Silap skill punye jump smash daaa...adeyyyy..


muke tak puas ati bile smash tapi sangkut kat net..wat penaaaaat je...


teknik yang betul untuk melibas anak gune tali pinggang okeh..kaki tu yang penting..hahaha

brader ni suke amek bola out..

last2 aku gak yang kene kutip shuttle ni..apekaaah...


Saat kejatuhan + kekejangan + ke-koyakan tissue lutut buat kali ke-2
Ini adelah Saat kejatuhan + kekejangan + ke=koyakan tissue lutut buat kali ke-2
Last2, jalan pon ter kengkang2...adeh adeh...sape ade kenal tukang uut baek punya sila maklumkan ye...seriously sedang tempang..


sekian maceyyyyy....

4 comments:

ɳυɾҽȥȥαƚყ ʝαʅαʅυԃιɳ said...

byk2 gmbar, aku suka tengok rambut ko je. kah3

Cik Shazie said...

adoiyaiii..slmt dok dlm opis..klo x dh lme dh nk gelak bedekah2 tgk sume gmbr ni..hahahaha

MyraLove =) said...

pergh...ganaznye main sampai kekoyakan tisu lutut? kalah lindan camni~ smg cepat semboh ^_-

maCy said...

adoi. mcm2 expresi and gaya ;D