Hey you! Came here!!

Tergoda kah anda dengan Blog ini ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saturday, February 5, 2011

SENYUM BY MALIQUE ft NAJWA VERSI " KENTUT" - Lepas Kentut mesti Senyum



Salam Semua...BIle tengok title post ni mesti korang dok pikir " Ape lagi mamat ni nak mengarut + Mencarut kali ni kaaan...
Hahahah...Dari pagi tadi aku agak sengal sikit bile tengok status salah seorang rakan blogger di FB!! Apekaahh.... Korang pernah dengar lagu :

" Senyum! tak perlu kata apa - apaaa , Senyum! tak perlu kata apa-apaaa.."

Lagu ni yang nyanyi Malique dengan Najwa kalau tak silap.. Pagi tadi, aku dapat satu ilham untuk mengalih bahase lagu ni dalam bersi Limited - Special Edition bile aku nampak status budak nih! 


Sudah3 len kali kite cite pasal dye okeh sekarang cite pasal aku yang semakin aktif mendidik diri menjadi komposer! hahahah... okay 1st of all, mintak mahap mintak hampon kepade peminat2 malique and najwa serta sesape yan terlibat dalam menjayekan lagu ni kerane aku telah mengalih bahase tanpa kebenaran. Tapi kalau korang rase mcam nak mintak royalti, See You in Court! hahaha...Merepek kuat sangat ko nih! 

haaaaaa....korang ngah senyum2 ea.....takpe3 aku tak kisah senyum itu sedekah..senyum la banyak2 ea...
okezzzaa...Setelah aku alih bahase, korang check it out lirik lagu ni okeh!! aku sertakan original song sjkali untuk panduan korang nyanyi betol2..korang mesti terkentut2 pasni! heeeeeeeee~
Papehal korang click Play dulu okeh ? 



Title : Senyum version Kentut
Composer : Orang Kuat Knetut
Lyrics : Kentut takde bunyi


Kentut ..Kentut  ..Kentut  ..
Kentut  ..Kentut  ..


Verse
Kentut   luar
Kentut   dalam
Kentut  takde bunyi
Kalau saya Kentut  
Korang mesti Kentut  sekali
Kalau kita Kentut 
Semua orang berjangkit
Bila semua orang Kentut 
Datang penyakit sembelit




Chorus
Kentut 
Tak perlu kata apa-apa
Kentut 
Tak perlu bunyi apa-apa
Kentut 
Tak perlu kata apa-apa
Kentut 
tak perlu bunyi apa-apa



Akhirnya sempurna tiga Kentut  pertama
Bunyi macam koleksi Kentut  hangit sudah lama
Dah ku kata ku takkan henti sampai tua bangka
Kalau habis Kentut  aku rap dengan baunya
Satu dua tiga bau hangit diterima
Oh itu minggu lepas hari ini cuma dua
TerKentut  tiap kali kalah dengan baunya
Ditertawakan oleh kawanku punya lama


Oh punya lama orang tak sebut nama

Kentut luar Kentut  dalam Kentut  macam naga
Kentut  macam grandmanya anginnya macam papa
Kalau dah terKentut  tutup hidung bau masih ada
Sebelum jadi drama dah tahu nak buat apa
Nyanyi balik lagu Kentut  lama ayat mama
Wanita hari ini jaga sensitiviti
Kalau buah hati merajuk boleh cuba Kentut  ini



Hey..Kentut  luar Kentut  dalam Kentut  sana sini
Kalau Kentut,  senyum korang mesti Kentut  lagi
Kentut  sikit nak tengok ada tak bau hangit
Kalau ade bau memang sah ade sembelit



Ulang Verse

Ulang Chorus



Aii..Kentut  kuat-kuat bau tak boleh tahan
Dengan bau telur rebus korang pon sawan
Aku bukan rupawan aku bukan jutawan
Tapi aku punya satu Kentut -an yang menawan



Baru mukadimah nampak macam sudah tak tahan
Dengar bunyi Kentut  cepatlah  tekup dengan cawan
Kalau takut senyap-senyap kita boleh kentut kan?
Duduk dulu biar lama simpan kentut bertahan

Apa rasa sentiasa Kentut  kalau tahan-tahan
Apa rasa kalau Kentut  pun menyorok dalam jamban
Apa rasa jadi mangsa suka tak diperKentutkan
Apa rasanya terKentut bertubi-tubi bau-bauan



Tu boleh ter Kentut sambil berlari
Sepuluh sebatan kayu seharusnya ku beri
manusia hari ini harus pepandai lari
Kalau kita Kentut kuat boleh cuba lagu ini



Hey..Kentut  luar Kentut  dalam Kentut  sana sini
Kalau Kentut,  senyum korang mesti Kentut  lagi
Kentut  sikit nak tengok ada tak bau hangit
Kalau ade bau memang sah ade sembelit



Ulang Verse
Ulang Chorus

Ulang Verse

Kentuuuuuuuuuuuuuuuuuut~

Korang mesti ngah terkentut2 kan ? hahahaha!
Ain Zulaikha Suhaimi, Credit to you bebeh! Kau menjadi sumber inspirasi sengal ku hari niii..hiahahaaaaa....Tibe2 rase macam nak suruh NAJWA LATIF popularkan lagu ni jer..Boley ke Najwa? 
( Tolong renovate blog beta sat lagi noooooo.... Ceq bab jadi tukang karut blog nih memang champion la tapi bab renovation, failed sudaahhh....)
Okay3..Ni ade lah lirik lagi sebenar SENYUM by Najwa & Malique, korang try la nyanyi ea..

Senyum....senyum....senyum
Senyum....senyum

Verse
Kacak luar
Kacak dalam
Kacak dengar sini
Kalau saya senyum
Awak mesti senyum sekali
Kalau kita senyum
Semua orang berjangkit
Bila semua orang senyum
Dunia tiada penyakit
Chorus
Senyum
Tak perlu kata apa-apa
Senyum
Tak perlu kata apa-apa
Senyum
Tak perlu kata apa-apa
Senyum
tak perlu kata apa-apa
Akhirnya sempurna tiga album pertama
Bunyi macam koleksi hits terbaik orang lama
Dah ku kata ku takkan henti sampai tua bangka
Kalau habis abjad aku rap dengan angka
Satu dua tiga anugerah diterima
Oh itu tahun lepas tahun ini cuma dua
Tersenyum tiap kali kalah dengan Nurhaliza
Ditertawakan oleh anakku Inca Medina
Oh Inca Medina orang secantik nama
Cantik luar cantik dalam cantik macam mama
Hati macam grandmanya anginnya macam papa
Kalau dah merajuk nampak muncung sampai sana
Sebelum jadi drama dah tahu nak buat apa
Nyanyi balik lagu ayat lama ayat mama
Wanita hari ini jaga sensitiviti
Kalau buah hati merajuk boleh cuba ayat ini
Ay cantik luar cantik dalam cantik dengar sini
Kalau cantik senyum cantik mesti cantik lagi
Senyum sikit nak tengok ada tak lesung pipit
Kalau tak ada pun aku masih mahu cubit
Ulang Verse

Ulang Chorus
Ay buai tinggi-tinggi sampai ke puncak awan
Dengan kumulus dan nimbus aku berkawan
Aku bukan rupawan aku bukan jutawan
Tapi aku punya satu senyuman yang menawan
Baru mukadimah nampak macam sudah tertawan
Dengar kata hati perasaan jangan dilawan
Kalau takut mula-mula kita boleh berkawan
Duduk dulu biar ku belanja kopi secawan
Apa rasa sentiasa jadi bahan perhatian
Apa rasa jadi cantik kacuk cina pakistan
Apa rasa jadi seksi suka tak diperhatikan
Apa rasanya terima bertubi-tubi puji-pujian
Tu boleh pun senyum cantiknya gigi
Sepuluh markah penuh seharusnya ku beri
Wanita hari ini harus pepandai puji
Kalau dia jual mahal boleh cuba lagu ini
Ay cantik luar cantik dalam cantik dengar sini
Kalau cantik senyum cantik mesti cantik lagi
Senyum sikit nak tengok ada tak lesung pipit
Kalau tak ada pun aku masih mahu cubit
Ulang Verse
Ulang Chorus
Ulang Verse
Senyum :)

31 comments:

ɳυɾҽȥȥαƚყ ʝαʅαʅυԃιɳ said...

haha. gile lah. haha

h A n Y S said...

LOL~
sengal je..

syaza kelyza said...

hahaha , papepun lagu senyum tu memang best :) tapi kalau tukar kentut memang lawak ar kan , hahaha

maCy said...

merepek benor. ahaha ;D

bajiku shefi said...

aiyarrkkk...haha

MyraLove =) said...

hahaha..giler! :D

schazie said...

haha (=

ceritasekupang said...

siyes...lirik ko memang best...haha..

akU GaDis said...

haha,, sengal jep~ ^^

atiEy_[azHa] said...

haha . sangat kreatif .

titirara said...

hahah ;D beshhh

Ain Zulaikha said...

HAHAHAHHA.. femes sekejap kat sini.. agak2 nanti penyanyi real pn tak leh nak cari makan bila dengar lagu ni..

Erin Ab. Rahaman said...

haha. serius kelaka ! xley blah sungguh . idea yg bernas untuk buat org ketawa . haha. :)

miss_neeya said...

jahanam lagu :p

dylla fadzil 小草莓 said...

adoiiiii. serious funnyyy LOL

mizzapple said...

haha.
cam sengal. =p

shida saje said...

hehhe..adehh rosak suda lagu tuh ngeee =P

chairooL ruLez said...

kepade semua, mintak hampon mintak mahap yer..ini semua rekaan semate2..segale dispute, complaint, tak puas hati, silehantarkan surat rasmi ke kaunter aduan hal ehwal blogger, attention to Ain Zulaikha!
hahahahhaa

pooooooooottt~
oopppss..terkentut sudaaah..bwahahaha
-mode sengal ini di taja oleh Ain Zulaikha jugak!
=p

t e m b u m e said...

tak sedap tak sedap!!
welk!
:P

cakap i demok yep?
dussshh!!
hamek!!
hikhikhik
:P

chairooL ruLez said...

weh bume, bukan gemok la..membessaaaaar..hiahaha..sile ke gym esok untuk diet sebelom iS lari lagi sekali
hehehe

t e m b u m e said...

is tak penah lari dari aku lahhh!
cisss!

starzieti said...

haha ! kentut2. gelemer kentut. siap ade lagu lg. ahaks

mira_nas said...

alahai..klu betul2 ada lagu kentut tu memang tak senonoh

ieqa said...

hahaha ade tgk raja lawak tadi nyanyi lagu ni. sengal jee >__<

M.a.s.u.r.i said...

senyum sorang2 baca entry ni

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

gelak sampai terkentut-kentut boleh?

ahahaha

sitihanisahali said...

sengal betol...haha

Ain Zulaikha said...

itu fitnah semata2, saya tak pernah taja apa2 pasal kentutttt ni... hahahhhaa

aqish basir said...

sengal kot haha

♥e'in♥ said...

kentut versi R2 raja lawak..

chairooL ruLez said...

terime kasey kepade yg sudi kentut beramai2 di sini yee...kepade ain zulaikha, dah jadi main sponsor tak ya la malu2 sangat ea..jase mu di kenaaanng...hiahaha!!