Hey you! Came here!!

Tergoda kah anda dengan Blog ini ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, February 9, 2011

WIRELESS BOOSTER WITH SPECIAL TOOLS - Wireless anywhere!!

Salam semua.

Saje je nak share sikit pasal wireless booster nih. Walaupon made in Taiwan, quality memang terjamin. I've been using it for last 3 month and I do satisfied! Normally I've got 2 or 3 signal barr before I found this booster and I did try to use orther booster but doesn't help much. Tapi bile try dengan Booster ni, memang excellnet beb!! Full bar in 500 meters indoor coverage. Ive tried with outdoor range can go for 2KM maaaaaaan....

Ni bende alah tuh!!



Biase je kan ? Ok fine..
Ape pulak special tools dye nih ? nak tau ? biarlah rahsia okehh!! haha..
Korang kalau berminat nak benda ni, boley la PM aku kat FB or tinggal kan komen kat sini or email aku kat : 
pzy.krol@gmail.com
Nanti aku terangkan function special tools yang akan buat korang rase teruja untuk menggunakan bende ni okeh ? Kepade student2 yang ade masalah Internet speed, connrction, low coverage, kalau pakai ni kompem liiiine Cleaaaaaar~

Challooo...eh silap adios amigos aku banyak kje nak buat nih kang bos aku maki aku pulak kan .. 
sekiaaaan~