Hey you! Came here!!

Tergoda kah anda dengan Blog ini ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, January 27, 2011

KikiE iN aCtiON

Salam semua..
Entry ni adelah entry paling malas pernah aku buat..Kenape ? Sebab aku memang malas!! hahaha..
Saje nak bagi glamer budak kecik nih..okeh!
Name penoh dye : 

Muhammad Rizqie Izzuddin
Was born 29th Jun 2010
He can be a cute girl and boy..hahaha..
Anak sape.. ? haaa..Mesti la anak abaaah...hahahaha..
Meh usha sikit cute ke tak cute!

~Ni Picture zaman Baby si KikiE~




Ni pulak picture dye maen dengan bapak dye! BAPAK??? hahaha..aku sepupu dye je okehh..










Okeh..nak story ckit pasal pictue ni...korang tau pkul berape pciture ni was taken ? 5.00AM in the morning okeh..malam tu aku tido kan kikie..aku skali hanyut dengan dye..Pagi2 dye memang hyperactive kalau dye bangun dalam kol 4 or 5..Kalau takde sape layan dye, ni la kerja dye..dok merayap atas badan orang yang tido, kejutkan sembayang subuh..huhuhu~


~KiKiE in ActiON~

Kikie ni kalau nampak orang na amek picture dye, fuuhh~ memang la cepat2 dye posing..tak caye ? meh tengok!















See..He is so good in showing funny faces..I love him so much obviously eventhough bukan anak sendiri kan..After this Chinese New Year, mak + abah dye nak amek dye balik..isk3...

Sekian je lah..

11 comments:

BENA said...

tang mate tu ade sikit2 irasssss . hehehe :)

aqeyLs said...

comel3.. lincah jer

mira_nas said...

huhu.. bulat betol..suka budak kecik..

ceritasekupang said...

serius comei...

NUR AYNIE said...

ala comei2...gerammm...hihiih

Millomocca Danique said...

comelnye....muka excited :)

neway dah follow kamu..:)

Sophie Al-yahya said...

comelnyeeee...

a ah, kalau x bgtahu nama, sy pn xtahu dia laki ke pompuan sebenarnya..heheh..

Cikbelog said...

alahai comelnyee. sama comel dengan sepupunya.. eh ehh

Lisa said...

comel nye dak kcik tuhhhh!
nnti dah besar msti hensem nyelah kan.

miss_neeya said...

comel macam saye..kihkihkih :)

honey bee said...

come on la...ilang macho dak 2 pgl die kikie...tukar la nickname die...huhu