Hey you! Came here!!

Tergoda kah anda dengan Blog ini ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuesday, December 7, 2010

SEPANDAI-PANDAI MAT REMPIT PEGANG STEARING AKHIRNYA KE PARIT JUA

SEPANDAI-PANDAI MAT REMPIT PEGANG STEARING
AKHIRNYA KE PARIT JUA

Assalamualaikum semue...Korang sihat ? Tak sihat pi clinic jumpe doctor okeh jangan dok gatai pi jumpe nurse!
Haa...Kali ni wa nak popular kan bestpren gua pulak! Sape ? Bawak2 besabor la derr..Haaaiishh.... Korang nampak Tag Line kat atas tuh ? Haaaa.....Next, 
Korang ingat lagi wajah ni ? 

Haa..ni lah bestpren gua yang wa cite dalam post

Yang ni pulak ? 


Haaaa..Ni wa post dalam entry sebelom ni..Kalau belom Bace sile klick 

Ni wa nak bagi LOVELY REMINDER daripade bekas pemandu mabuk yang tak pernah mabuk lagi setakat ni..Janganlah merempit lagi...sebab harini wa nak tunjuk satu benda..

AKIBAT MEREMPIT!!!! 

Dulu mase gua rajin berkecimpung dan bergiat aktif dalam seni modification engine kreta yang di taja has oleh Poketku Koyak SDN. BHD,
( course ni dah dimasuhkan oeh Kemeterian Pengajian Tinggi Malaysia sebab orang Malaysia semakin bijak + advanced after graduation )

Gua dengan bangenye turun Penang untuk mencari kawan gua ni yang dok tak abes2 dengan Toyota SEG Turbo dye. Sampai2 je wa salam tangan dye, wa terus tunjuk engine kreta gua kat dye sambil bersuare : 

" Wa rase lu patut sediakan tong NOS pulak la lepas ni bro...Wa tengok Tubo lu ni macam boley bocor je even gua bagi lu jalan dulu.."

dan berkatelah beliau : Nak Haram lu ni angkat K20!!! $#?!*&%!!!! Bulan depan gak wa kutip V-Tec!!

Haa..make di pendekkan cerita dye pon cari la satu kreta yang berengine v-tec..Modified sane modified sini total cost yang di gunakan adalah dalam RM14k just for modification. Perghhhh...

Ni lah hasilnye..

Ni gara2 gua belagak dengan dye la ni..Pastu dye sebok dok setting sane setting sini sebab nak bagi lagi power la konon2nye..Seting punye setting, rempit punye rempit, namun kecundang juaaa......






Niat di hati nak merempit tapi last2 dok tepi highway tercangkung + termenung tengok kreta masuk ke parit..Ngeh3..

Perghh..sedey gak la dalam seminit dua lepas tengok image2 tersebut..Adeh..Ni la salah satu sebab wa pencen awal..Da bikin baeeek punya tiba2.. ? pastu kne kua duit lagi repair..hadeyy....Membazir duit akuu jer!!
wa tak mo cakap banyak derr...
Sebagai penutup, gua ingin menggulung hujah dengan satu peribasa yang berbunyi,

" Sepandai2 korang merempit, akhirnye masuk ke parit jua..
Sekian, Luuu piiikiiiiiiiiiiiir la sendiri...!!
Assalamualaikum..


Note : gua telah meninggalkan kegiatan rempit ni sejak raya tahun lepas lagi. Wa pencen dari team MHCC ( Malaysia Honda Civic Club ), wa jual sume performance part, wa jual engine k20 yang gua beli tu, wa jadikan kreta gua standard balik macam baru kua dari kilang..Cume sport rims jer wa tak tukar..Yang laen line clear..

8 comments:

Anisa Hang Tuah said...

akhirnya ke parit jugaaaa
:((

♥cutebabygirl♥ said...

perghhhhh
bahaya btul.
awak jangan rempit2 ea~ :)

Fello Ariza said...

kete da jd legend da ni..

hehe..

ieqa said...

aigoooo bahaye betul.
pengajarannya, don't rempit-rempit!
peace~ hehe

Shiela Latif said...

kikiki...macam nak tumpang sedih jer kena kuar duit banyak2...

tapi bila tengok dia melompat ke paritttt jua takleh tahan nak gelak guling guling lah...khekhekhe

Sophie Al-yahya said...

mak aihh..
kene amek lesen balik nie..

syaza kelyza said...

alahai sian plak kat dye nieyy :(

BENA said...

hahahahhaa . rase cam lawak lak tengok pic tu gtu . hehehe

tu la. bile2 bawak slow n stedy.

sepandai2 kerete merempit. akhirnye ke patit jue. best2!! hahaha~