Hey you! Came here!!

Tergoda kah anda dengan Blog ini ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuesday, December 7, 2010

Anugerah Blog Baru (2010) Pilihan

Nak kate glamer, tak pernah pulak tengok blog hang ni masuk TV ka..magazine ka...apa ka...tapi hang sebok nak join pasai apa .. ??
(Mungkin ni lah yang korang pikir lepas bace entri kali ni..)


Salam semua...Buat pertame kalinye beta rajin nak post entry lebih daripada 1kali dalam 1 hari..
WHAAAATT......??
(mesti korang ngah tekejut cipanzi + beruk + monyet)
Allaaaaaa...rilax la bro...orang lain boleh takkan gua tak boley pulak...sekali sekale ape salahnye....
Ini semue gare2 : 
 Haaa...tu lah Objektif kajian disini..
Sekarang blogging pon dah macam AJL daaaaa... ( Anugerah Juara Lagu )

Gua bukan nak budget macam Hot Blogger or etc.. Just nak memeriahkan Majlis jer..Sebab gua tengok ramai gile yang join kan..soooo....Untuk meramaikan lagi....gua pon join lah! Pe lagi ?! heee...
Okeh!! Gua jumpe BPM2010 mase gua lepak kat blog 
Korang kenal kan ? 
Jadi....Gua pon tekunkan diri gua membace segale isi entri beliau la kn..Pastu gua pon klick kat link-in entri beliau nak mengkaji lagi la konon2nye..Ternyate di situ, gua dapat tau yang sebenarnye dateline asal adelah pagi tadi (7 Dec 2010 @ 8.00AM ).

Tapi jangan risau cik senah oiiiii...Tak yanh nak nangis guling2 macam tenggiling..
 korang masih sempat lagi nak join..
Okay3!! Gua nak bagi info sikit pasal Anugerah BPM 2010
Kategori ini adelah terbuke kepade semua blogger yang : 
Structure/Develope/Invent
Blog korang pade tahun 2010.

So di sini blog gua pon tak terkecuali la kan..
Blog gua di finalized kan pada tarikh 01-07-2010 @ 4:34AM manekale first post gua pule telah selamat di POST kan pada 4-07-2010 @ 12.22AM tanpa bantuan postman mahupon post office!! 

Cite ni pasal gua kena langgar lari dengan sebuah kereta camry di waktu pagi hari semasa hujan renyai2 membasahi pipi! Ceeeeeeeeeiiiiiiiwah!! Berdrama pule ye.. ? Ampeh!! nak tau full story korang klick je kat pict tu okeh ? 

Berbalik kepade BPM2010 , camne nak join? Alaaa...senang je....buat satu entri yang ringkas tetapi menarik.
Dalam entri tersebut anda perlu:
    - Letakkan link blog BPM in.
   - Nyatakan bila tarikh entri pertama blog anda. (sertakan link sekali)
Date line : 8th December 2010
Time line : 3.00PM


So kepade korang yang nak join..Join la...Tidak ade sesiape melarang..Kalau tak mo join pon tak pe..Takde sesape nak kisah pon..Sekian saje dari beta...Terima kaseyyyyyyyyyy.......

7 comments:

Darkbatman said...

gudluck bro.hehee.. msti meriah jer..

syaza kelyza said...

goodluck ! :D

meaw said...

gud luck eh :)

ayulunera said...

wah..besnye...gudluck...nak masuk.tapi baru lagi jadi blogger..tapi baru sgt..baru sebulan...hee..

luna said...

salam ziarah, gudluck eh, kite same2 dalam senarai, tp grup len2..hehe

nora amila ghazali said...

waaa... nanti undi nora juga ya...kumplan 1 no 11 senangkan nak ingat... hihihi

.vna erman. said...

blog walking...follow my blog http://www.vnazone.blogspot.com
keep support each other ;)