Hey you! Came here!!

Tergoda kah anda dengan Blog ini ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, November 5, 2010

FIFA 2010 - Actual Match !!

i-Phone i-Phone i-Phone!!!!
Takde bende laen ke ..??? Apa you maen dengan i-Phone you tu ?

Haha...Salam semua rakyat jelate...haaaaa...tu lah soklan yang di ajukan pade wa bile wa dok depan laptop, power on, tapi dok mngeggodek2 phone wa plak...Haiiisssshhhh....wa bukannye tak de keje...memang ngah tade keje maa...sleepy....boring...keje sebagai seorang pak guard cam ni memang takde life derr..nak merempit kang kena lokap plak kan.. Pe yang wa buat tadi sebenarnye .. ? Wa cume tengok actual FIFA 2010 match je daa...I mean a real FIFA 2010 in term of how it should be..Cite banyak tak gune korang tengok je la ea...


Mula2.....

Hahaha..korang mesti ngah sengal2 ubi sikit kan sebab tibe-tibeeeeeeeee jer kua EA Sport tuh..
Wa men game kat phone gua je sebenarnye...Tu alkisahnye....



Bagi wa FIFA nye game nih best kot..sebab game ni jer yang wa boley  maen paling lame kat phone gua selain daripada Chess dengan Heads-up Poker.Graphic dye, boley tahan laa..nak tau meh wa tunjuk ckit..




 
Few match yang wa maen..




masuk padang dengan sopan santun nih..


And let the game begiiinnnn....

 

 









Few snapshot on the game match!!

 

 

 

 

 

  
And after a few matchs, this is the final result...


England vs Brazil
(This is what I mean how it should be..)
Wa dapat score dua goal sajerrr....


Tapi kire okay la kaaann...dapat gak Piala Dunia nih terpampang dalam blog wa kan....


Anyway, this is one of cool game application for i-Phone I guess..Its a " no-boring mode if playing this even for several times..want to get it ? you may visit here and dig it!
Adiositosh guys!!

6 comments:

diana said...

enpon mahal..boleh la..
orang kaya....!!

maCy said...

amat geram ok gambar xkua.. tenet2


tggal name kt sbox lain, name kat ats tu lain.. huhu..
salam kenal blogger :)

Keyrill Eduardo Willeyhem said...

huhuhu....sedih x dapat tngok! ahakz ;)

HonEyBuNNy said...

hahhah..ila xminat men game...tp lau knda minat sgt la neh..leh jd geng la..uhuh

Tomato Gurl's Life said...

cik tom dpt tgk semua gmbr..tp xmampu beli i-phone n main game bola tue..pakai hp cikai je..hehe

syaza kelyza said...

macam best jek game ni , agagaga