Hey you! Came here!!

Tergoda kah anda dengan Blog ini ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monday, November 15, 2010

GAMBAR PANAS NABIL RAJA LAWAK!!

LU PIIKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIR LA SENDIRI!!!!!!!

Salam ebelibadi..Lu olang tau kan itu barang siapa punya tlademark (Trademark) ? Itu aaa...Laja Nabil Lawak woooo...Ada butut ka ? (Ada Betul ke?) Aiyyaa....sula salah laa...Nabil Laja Lawak..Lu kinai ( kenal ) ka siapa itu Nabil Laja Lawak ( Nabil Raja Lawak ).Adeh..terbelit lidah wa derr...hahaha..Nabil Raja Lawak..Sape yang tak kenal kan..




Wa sebenarnye tatau issue ni pon sebab wa jarang tengok tv..Just last Sunday kalau tak silap wa ade tengok kat Melodi mase kat umah mak cik wa, Irma dengan Nabil Raja Lawak nih da break..Pastu pumpang3 Irma tak mo komen pape...Mak cik wa pulak slumber maen petik cakap Nabil ade wanita lain .. ( penggunaan wanita nampak lebih sopan kan ? )

Pagi tadi lak makcik wa text wa...

" kan betul acik cakap nabil ade pempuan lain..dah kecoh dah..haha..ko kalah esok belanje acik and family makan chicken chop okeh ? "

Pagi2 tadi wa pon bukak le encik google...taip Nabil Raja Lawak..search...pastu ade la nampak gambar2 baru Nabil dengan wanita baru beliau.. ( wanita baru ? apekah ? ) Tbe2 wa terpandang keywords " gambar panas Nabil Raja Lawak "
Pastu pe lagi derr...haaiihhh....wa malas la nak cakap kan kalau dah ade phrase "gambar panas Nabil Raja Lawak ". Maka dengan itu Nabil Raja Lawak pun di kejar oleh paparazi dan mama juwie...( Apekaahh...Mama Juwie lak yang glamer..)

Selepas adegan kejar mengejar, Nabil pon wat la statement yang gambar panas Nabil Raja Lawak tu adalah super0impose..( Yeke ? )

Adeh...wa memang failed la bab bergosip me dan wa tak de tallent nak jadi wartawan der..Ku tengok gambar ni , 

LU PIKIIIIIIIIIIRR LA SENDIRI!!!!!

Gambar Panas Nabil & Qasha
Tak clear.. ????Okaaayyyy....Lu tengok gambar yang ni pulaaaaaaaaaaaaaak........



Setelah gambar ini tersebar maka Nabil Raja Lawak pun menjawab lah kat media2 di Malaysia dengan mendakwa gambar tu adelah teknik : 
hi-tech super-impose
Nabil Menjawab Issue Gambar Panas
Pastu ade lak yang menjawab balik lepas Nabil berkate sedemikian rupe...




Haaaaaaaaaaaaaaaaaa.........Cik Nabil Raja Lawak..My recommedation is to Think Twice Before You "Throw" Your words to avoid it to be a Rubbish..
Oleh kerana teknologi yang maju + hi-tech gak, maka terjadilah gambar perbandingan seperti di atas..Kalau tanya wa pon, wa tak rase super-impose la derr...tengok je bayang2 kat picture tu..PERFECT GILER!!!!


Sekiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnn....Eh!! Lupe lak!!
Ehem3...Cik Nabil Raja Lawak......


Lu ade mulut, lu cium2 mulut..Lu ade mate, lu pejam2 mate...Lu ade otak,




LU PIIIIKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIR LA SENDIRI!!

ASSALAMUALAIKUMMM...!!
Note : Gambar2 adelah ihsan google..

30 comments:

zuera said...

hoho..
da x tau nk kate ape da..
kompem die la 2..huhuhuhu,,..

diana said...

pandai menipu pulak dah sekarang ni..
nak jadi apa la artis2 sekarang ni..
dah allah bagi kelebihan dalam diri
di salah guna kan pulak..

Liyana Shaz' Amiera said...
This comment has been removed by the author.
BENA said...

ohooooooo. heboh pasal ni ekk. rase da xsuke pulak kat nabil nih.


eh bile mase suke ek dulu? hahahaa~

meeranamera said...

lepas bace kat blog nih bru taw sal kes nih.. kesian mira :P

Ainismaira said...

tak tau la kan.. yg dah tersebar ni org nampak la salahnya.. tp banyak lagi yg buat mcm ni.. even bukan artis pn.. isk..

zulkbo said...

salam ..
memang betul..
dia pikir la sendirik
dah mampu kawin je
jauhi maksiat.......

Bos said...

entri terbaik untuk menyedarkan Nabil...huahuahua..

Siti Mashitah Saidin said...

peh..sampai teliga ha.. :P

+dieabella+ said...

br jek ALLAH bg rezki lebih skit...da lupe diri...ish3

syaza kelyza said...

rasanya bukan orang laen dah , kompem nabil , haih

FyZa said...

manusia klu dah ada dt suma jd lalai..harap bnda nie jd pngjaran utk dia..kesian irma..

Izzuddin Fauzi said...

bang bil... lu pk ar sndiri... hahaha...

amira said...

aku mmg dah ban dia ni dr dulu lagi..
tak suka langsung!

Zullism said...

nabil2...naguker...terus kawin..

Marya Hana . said...

xde maknenye nak buat super impose kalau cenggitu gamaknye..

* jalan sini balik. tenx cz follow my blog.. aaa. nak jadik hero kalau sy buat filem heh..? casting dlu maaa.

Ckin Kembaq said...

Bukan nak mengata, cuma nak mengingatkan.. Manusia mudah lupa dengan asal usul depa.. Pandai buat pandai la tanggung.. Jangan setakat mengelak. Bnda dunia ni tak ke mana pun.. Kita akan tau jugak kalau bukan kat mahkamah dunia, kat mahkamah akhirat ada lagi..

p/s : Sy respect dia dulu sbb dia berusaha jugak nak bjaya, tp khormatan tu da jatuh sbb prangai dia..hmm mmg padan la ayat tu ngan dia..huhu

♥ Funna ♥ said...

chin kembaq..stuju dgn ayat kamu..lu dia berjaya sebab diri dia n now dia jatuh pon sebab diri dia..so, lu pikir la sendiri mana yg baik mana yg buruk wahai incik nabil..

HonEyBuNNy said...

hurm....apa la nak jd dgn artis kita..huwawwawa

Sophie Al-yahya said...

haisyhhh...

tak sedar dek untung nie..
mcm kes ariel la pulak..

dahla x berbaju..

Darkbatman said...

artis.. wt silap sape berani nk ngaku?

mimiekucayang said...

br naik dah wat hal... suh org lain pikir, dia xnk pikir plak!

maCy said...

err.. da komen asenye~

Dora ♥ Nobi said...

hot! haha. sp yg teror sgt wat superimposed tu?

menaribagaibintang said...

haha comolot kalau tanak kantoi, takyah amik gambar hadoi

Ieqa Swetluv said...

mak aih buat rosak mate je tengok mende2 gini..


parah la zaman skang ni..

Afzan Rahman said...

malas nk komen...
juz nk kate awek tu putih siot...
err,,, tu kt new york kot bhai...
haha

tingat lak vdeo yg dua org kissing kt public... :P

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

sebelom buat xnak pkr
siap ambik gambar pulak tu
nak wat kenangan untk anak cucu ke
ishkkk

K I E R A said...

Gila kentang btoi -.-

kepal said...

style kot bile tgk . nice ahh weh :)