Hey you! Came here!!

Tergoda kah anda dengan Blog ini ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuesday, November 30, 2010

BENDA PELIK!!

ANDA DI TAG!!!




Salam..Haaaaa...bile wa nampak bende pelik ni kat shoutbox, wa trus terjah pemilik - pemilik blog yang meng - tag wa dengan benda2 nih!! Pastu siap ade remark "Compulsory" jawab..Soooo.....Wa jawab je laaaaa......Korang jangan nak komplen2 okeh..penat wa google translate sebab nak jawab soklan nih!! hahaha

1. apakah benda paling penting dalam hidup korang?
Benda2 pelik

2. benda terakhir yang korang beli guna duit korang?
Benda kat shell yang di panggil Petrol Ron97

3. dimanakah tempat korang akan langsungkan perkahwinan korang dan apakah temanya nanti?
Benda ni kena tanya mak gua derr...wa tak berani nak decide..Kang kena libas sia2 saje....haha

4. adakah korang sedang bercinta sekarang?
Yup..!! Dengan cinta sejati ku yang bertayar 4, ber ekzos, dan ber - engine i -V-tec..

5. berapa lama korang akan mencintai kekasih korang?
Selagi wa tak cukup duit untuk beli Honda Civic Integra DC5



6. dimanakah korang selalu jumpa kekasih korang?
Tiap pagi nak pegi keje..Tiap petang/malam balik keje..Dan begitulah seterusnyeeeeeee....

7. novel/buku/majalah terakhir dibeli?
Buku 5 , sabun buku, roti buku..boleh ?

8. apakah nama penuh anda?
Kalau wa kate Brad Pitt nanti lu marah wa pulak kannnn..baek wa diam2 sudah...

9. antara mak dan ayah, mana korang lebih mesra?
Hmmmmm....wa mesra dengan dua2 ni beb..Walaupon muke wa ganaz sikit dalam hati ade gak kebun2 getah + sawit derrr....

10. namakan orang yang betul2 nak jumpa dalam hidup korang?
Errrrrr......
11. adakah korang basuh baju korang sendiri?
Ouuhh...washing machine kat umah wa slalu rosak..asal beli baru je mesti rosak..So wa decide daripada wa beli washing machine tiap2 hari baek wa anta pi loundry...ngeheheeee...

12. dimanakah tempat yang betul2 korang nak pergi?
Sekarang ke ? wa macam betol2  nak pegi balik umah jer derr....boley ?

13. pilih salah satu, peluk @ cium?
Pilih satu je ea.. ? okay2..wa pilih " @"

14. beritahu 3 benda tentang orang yang beri tag?
Mereka adelah wanita
Bertudung
Agak sopan = belom pena kena libas dengan gua lagi..hahaha

15. lima benda yang paling disayangi dalam hidup anda?
Sume bende wa sayang termasuklah benda2 pelik, benda2 kecik, benda2 besar, dan segale jenis yang boley di pangil benda..sekian!

16. lagu yang paling anda suke dan selalu dengar?
My Immortal ( waaahh..jujur pulaaaaaak..... )

17. bila tarikh lahir dan kat mana korang sambut tahun lepas?
Bagi wa derr, tiap hari adelah hari lahir wa..So pe lagi..Meh le bagi wa adiah tiap2 hari..

18. lima rakan blogger yang korang nak tag?
Adeh..diskriminasi terlampau tol..5 je ? ini tidak adil!! Wa nak tag sume orang yang bace!!! Kalau tak puas hati, pi wat report polis okeh?






sekiaaaaan.........

3 comments:

h A n Y S said...

honda civic integra?!!
idaman aku!! XD

Hananeechan said...

ok, dah report polis :p

miss lolly a.k.a luvfareda said...

meh meh meh.

ANDA DITAG jugeeeeeeee hahaha!