Hey you! Came here!!

Tergoda kah anda dengan Blog ini ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, October 20, 2010

Kawan Aku Yang Paling.........as up to 20.10.2010!!!




Salam to everybody..Yeah..aku agak boring ketike menaip entry ini sebenarnye ( Compose on 19.10.2010 )
..mane tak boring da sume budak office gi konsert     Paramore  kat Bukit Jalil..Hadeeyy...Dah3!! maleh aku nak cite pasal Paramore nih..Hari ni, aku nak bercerite kisah kawan2 aku.. ( sek cite pasal wa je derr..bosan derrr....)

Alkisahnye aku dok godek2 + belek2 + korek2 harddrive laptop aku nih tibe2 terjumpe la balik gambar2 aku di zaman
Pemerintahan Sultan Melayu Melaka
duluuuuu....haaaaa....tuuuu dyaaaaaaa..... Mai tengok mai!!
Cakap banyaq bagi penampaq!!

Senarai Carta " Kawan Aku Yang Paling........ "  adelah seperti berikut ye wahai kanak2 semua...

Tangga ke seploh jatuh kepada : 
10. Yang Paling Dekat Tapi 1Tahun Sekali Nak Jumpe Pun Payah!!
Di menangi oleh jiran sebelah umah aku yang da nak bertunang dengan bespren aku..
( skrg status ex-bestfriend sekarang sebab jiran aku tak suke kitorang be friend..xpe..its ok for me..



9. Yang Paling Banyak Bulu Dan Suka Main Bulu!!
Heeeeee...Yang spesis ni mmg sepatutnye lame da pupus kt m'sia nih..Kot ye pon subur dengan bulu2 tak ya la men cabut2 bulu pastu letak depan mate orang kan...Bikin panasss je..



8.Yang Paling Kuat Smoking!!
Korang jangan terkejut kalau aku nagitau picture ni time diorang berumur 19 tahun jerk..Korang imagine eah, Dunhill 20 box pack boley settle halfday jer..Bapak punye Heavy.



7.Yang Paling Kuat EMO
Hahahaha!! Yang Nih!! Muke mak jambu, ayat nak manis, posing nak gay, cakap nak ganaz, tapi EMO lebey!!



6. Yang Paling Kuat Di Dalam Air!! HaHa!!
Tiap kali mandi sungai kalau boley semua orang dye nak angkat koOot...Tengok ? aku yang punye besssaaaaa ni pon dye angkat!!



5.Yang Paling Kecik & Ganaz!!
Jeng3!!! Haaa...korang tengok nih! Tak padan dengan kecik dye..Cakap bukan men..Pumpang2 Kebabo jer...Sikit2 nak tempeleng..Sekali bawak gi  balai polis soal siasat boley lak nanges kan .. ? Spoil betol!!



4. Yang Paling Slumber Takde Perasaan
Haaaa....Mamat sorang ni kadang aku sakit ati je cakap dgn dye..Punye panjang cite dgn dye, elok je dye cakap " da bes cite da ? bosan doe cite ko .. Macam tengok cite sang kancil dengan buaya.. "
Hampeeeh!!



3. Yang Paling Best aka Bestfriend
Memang dye layak la dapat award nih..kitorang kenal dari sekola tadika lagi..Smpai sekarang still keep in touch..Cume less ckit laa..sbb Masing2 bzi..beliau Inspektor..Aku lak pak guard kilang belacan jer..tu pon kilang ni da nak roboh da..HuHu!!







Amacam ? Handsome ? Hah sudah takyah nak gatal sangat dye da bertunang okeh..bulan 1 ni nak kawen da!!

2. Yang Paling Sengal!!
Hah!! Memang la tuan hamba ni sengal sangat2..Bab menyengal memang expert! Sangat2 expert!! wahaha!! Camne la kalau da kwen kang  ? mau kne libas dengan cangkul kalau wat perangai sengal gak dengan husband! Geng la lagi dengan adek wa si ejaL tu kan..patut la sengal lebey kurang jer!!Hahaha!!!




Daaaaaaann...grand prize telah dimenangi oleeeeeeh........ ??

1. Yang Paling Best Ajak GadO!!!

Hmmmm...Yang ni da tak de da...Ghaib sudaa.....Tapi memang best kalo gado dengan beliau..Boley biol + emo kepale otak lutut aku nih....haaiiiihhhhhhh....Mesti korang tanye kan mane picture dye ? hah tak perlu kot..Kang kate aku menumpang glamer lak kaaan......Maklumlahhh...beliau terkenal di seluruh pelusuk planet..Aku terkenal di kilang belacan sajer..jadi aku tunjuk pict aku je laaa...bile dye wat aku biol2 keladi ckit, ni la yg aku buat...






I guess you know who you are...

SEKIAAAAAAANNNN.....


26 comments:

NISA' nis said...

syabbas bete~
keep up the good friendship..

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

sapa la si sengal tu yek asal bahgia

chairooL ruLez said...

nisa - as i wish it published!! ahaha
brutalsolo - wohooo...name mu sgt brutal..si sengal tu kawan wa bro..dye pon brutal gak..brutal sengal..haha

nur azilah said...

bes kan kwn ramai.....hee

NISA' nis said...

dem @#$%&..stok kwn yang paling garang spesis tenggiling de x?

♥ciK-t0ge ♥ said...

hahaha...
saya suka budak yg stail no 4
budak xde perasaan..
hahaha,,,
^.^

d_tieah said...

Cunnnnnnnnn sgt..
Meletop photos..
Hehe..

chairooL ruLez said...

Nisa : pling garang ea + stok tenggiling e ? ade3!! thats you!! haha
Cik toge : ha mmg la kn..suke sgt xde prasaan..muke dye pon da mcm togey gak da..boley la korang geng..haha
d_tieah : sape yang cun ? terkompiuz jap!

Cik Shazie said...

sy tau sape no 1 tuh!!!!!
*menaip dgn muke gile konpiden*

chairooL ruLez said...

sape.. ??
hah!! bengong!

Cik Shazie said...

jeng jeng jengggggggggggggg
sape lagi klau bukan...............tettttttttt!!!! ;P

ASaDa RyutaRo said...

aku ada gak member selamba takde perasaan ni. tp siyes cool giler. hahaha..

member sengal mmg tahap gaban banyak. sengal-sengal pun kamceng jugak. ke hulu ke hilir bersama..

seronok ada ramai member..

yeah! kekalkan friendship itu kata pak mat.

~eZmALiZa~ said...

haha..dengan kawan la tempat kite berkongsi kegembiraan dan kedukaan... :)

cikepalviolet said...

mcm2 jenis mmber ada.
tp yg no 4 nie sbijik cm mmbe ak.

chairooL ruLez said...

shazie : jgn nk mrepek sgt
asada : haha..tau xpe..sane cni brsame ea..lu nk wa kne tangkap basah pe kot..yg sengal berjantina laen la der..klu sek same2 je t kne tangkap..sudaahh...haha
ezmaliza : yeah right!! tp bkn tmpt kongsi saving akaun ea..sekiaann..haha
epal violet : kwn lu ke der ?

eJaL said...

gamba no 4 tu siyes sungguh gay!!

*luv Syahnia* said...

ada carta utk kwn2..
1 pnghargaan bt diorg,,ihikk

kwn2 dr tdika,sek.ren smpai men.
memng bestttt.. ;P

Ckin Kembaq said...

Salam tuan blog,

yang no. 4 pun agak best kot..hehe
sbbnya bila citer punya panjang then ayat last tu, agak sakit jiwa tu.. n_n

MyraLove =) said...

hahaha..macam2 gaya ek..
kalolah kawanku punya mcm no 4..aduh..sakit tekak sia je..alih2 itu y dijawab..haha =)

Zaza Hermosa said...

jalan2.. nice blog.. kawan itu bende terindah..

♥e'in♥ said...

best laa ek dpt kwn cmnie.. follow kamu lik.. blog lame dh delete.. now de blog bawu.. :)

❤Nadhratul Basyirah Amirudin❤ said...

hehe syiok tol bace entry nie..mcm2 ragam kan..bez jer idup.hik3!

syaza kelyza said...

haha , betul ,
kalo paling best dengan membe yang leh ajak gado , tak cepat emo :)

chairooL ruLez said...

ejal : ko ni mmg bengong la .. ampeh!!

syahnia : yupp! sangat di hargai!!

ckiN : mmg best klu org len yg kne cmtu..tp time kite yg kne ? rase mcm nk @#$*&%!! je..haha

mira : hahaha..perlukah sy kenalkn mamt tersebut pade anda .. ? ti boley la cube berkawan2 dgn dye..hak3

zaza ; ayat anda sungguh bermakneeee..

in : sangat best!! mmg best!!

Nadh : syiook oooo...tp lame2 boley biol gak ooo...hahaha

syza : betol3!! syaza pe kate kite men gado2 jom tengok sape emo dulu nak ?ngeeeeee~

MyraLove =) said...

ohho..xpelah kot..saya sayang air liur saya. pembaziran itu tidak elok..ahak =)

Aliesya♥Amani said...

lu pun sengal dow...hahaha..


weyh, buang la word verification nie..bt semak je org nk komen ko..haha