Hey you! Came here!!

Tergoda kah anda dengan Blog ini ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, October 6, 2010

Advanced Year End Pemotion!!!!!



Salam eberybadiiiiiieeyyyy...weeehheeeeeuuww...pe topik wa kali ni .. ? Suke hati wa la kan wa punye blog wa punye suke maaa...hahaha..Akuuuuuuuuuuuuu bukan lah seorang perwiraaaaaaaaaaaa....Gaaaagaaaaah menghunus senjataaaaaaaaaaaaaa...Cikgu Yunoos!!! Juliana Banos!!! Tibeeeeeeeeeeeeee je...
(Sumpah takde kaitan punye statement!! hahah!!!)

Takde ape pon..aku saje je nk tolong promote atas permintaaan keluarge dan rakan2 sebaye yang sangat tinggiiiiii....Tolong promote jee..Bukan pe sangat pon kan..kalau korang pon nak tolong promote boley gak!!haha!! Bring it on bebeh!!! Yeah.....!!

Have you ever heard a blog :
Im Perfectly Imperfect
::: or have you ever went over here :::
 http://mysmallcottage.blogspot.com ?


Tiiiipu la tak pena kaaaaaaan..Its a popular blog maaa...Nape ? Luu pikiiiir la sendiri...
( jangan tanye ikhlas ke tak ikhlas ea korang tengok korang pikyaq la sendiri.. ) heheh..Recently she's doing some business for a skin care, whitening, scars and etc. Kepade jelitawan2 yang nak lagi jelite, boley try la tengok2 kat sini.. :: Nak Jelite :: 

Daaaaaaaaaaan...kepada korang yang tak berape nak kacak, muke penuh bonggol2, kulit plak sikit lagi nak same macam colour minyak engine yang da tak tukar selame 2 bulan, boley gak try2 usha kat sini..

Sume sesuwwwaaaaaaaiiii untuk segale jenis lapisan masyarakat okeh ? Pe effect dye ? tah wa pon tak tau sebab wa tak pena gune pooonn....hahaha!!!Kepade yang tak nak pape, korang click2 je la Nuff advertisement kat blog wa ni sudaaaa..Muraah rezeki korang aku doakan.....

Berminat nak beli ? sile contact  beliau ea.. Kalau tak de respond libas je laju2..hahaha!
Phone number ? takde2 korang jangan nak over sangat ea pantang nampak "Dahi Licin" !
Communication via email sahaje, sekiaaann( as stated by the author of the blog )
If there's no responds do let me know saje bia wa baling periuk kat dye! hahaha!!

Memo for the owner :

Sile jangan mara sangat ea kang tak balik Ostoliya kang!! haha!! Sile blanje
makan untuk seminggu
ea jangan lupe...
Errrmmm lagi 1 profit margin 5% okeh!! Sile bank in setiap 25hb..EPF SOCSO jangan wat2 lupe lak! huahuahuaaa!!

Sekian Sajerrr.....

1 comment:

NICK IRFAN said...

nk try masuk blog ko pomot ni..