Hey you! Came here!!

Tergoda kah anda dengan Blog ini ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saturday, February 18, 2012

10 Pesanan Avril Lavigne - Malaysia Black Star Tour



Assalamualaikum wahai rakyat Malaysia.


Memandangkan hari ni tangal 18Feb2012, yang konon2nye tarikh rasmi valentine untuk bekas kekasih bertaring ku iaitu Avril Lavigne, beta sebagai Penyimpan mohor besar Avril Lavigne ingin mengisytiharkan bahawa dalam tempoh kurang daripada 24Jam dari sekarang, Avril Lavigne akan memegang mic di Stadium Merdeka sambil menjerit " I LOVE YOU SO MUCH KROOOOOLLLL!!!!!!! Dan terus menyanyikan lagu " Daaamn, daaaaamn,daaamn, what I do to have you here, here, here, I wish you were here.. "


I wish you were here oo Avrillll..!!! But..My mom doesnt  like you..Im sorry Avrill.... Puiiii!!! Mimpi ngeri mak aku dengar!! 


Di pendekkan cerita, ni ada sedikit sebanyak sebutir pesanan daripada Avril Lavigne untuk korang yang bakal jadi pokok kayu menunggu dari pukul 8 pagi walaupun dah tahu konsert start pkul 8 malam.


Jadi ini adalah pesanan2 beliau setelah di alih bahasa menggunakan uncle google translate terbelit2.



1st - Korang boleh la google2 lirik2 lagu Avril such as : 


Girlfriend
Im with you
Complicated
When Your Gone
Smile
Wish You Were Here
Nobodys Home
Sk8er Boy
Tomorrow
4 Real
Hot
Not Enough
Remember When


Kenapa ? Ni lagu yang biase ex-girlfriend beta suka nyanyi on her concert..


2nd - DSLR, Video Cam, Pisau, Kayu baseball, Tukul besi, kalau korang rajin korang bawaklah ye.. Bawak la banyak2..Sebab korang2 yang datang concert ni memanglah nak bergaduh kan ? Ceyyt!! Itu semua adalah barang terlarang okeh! Wrist Spike/Neck Spike pun tak boleh okeh!


3rd - Kepada makcik2 yang ada anak di bawah 12 tahun, sila rantai kaki anak anda supaya tiada ks2 kehilang anak. Nak lagi senang, tinggal anak2 kat rumah tok nenek depa. Miahaha


4th - Capal/Sandal dan segale kasut yang sama speisis dengannya tidak akan di benarkan masuk. Jadi untuk mengelakkan korang daripada pergi ke Pavilion untuk beli kasut, sila lah pakai kasut daripada rumah.


5th - Korang nak Free SIM card ? TUNETALK CREW ada kat keliling stadium okeh !! Tak percaya ? Tengok je la esok..


6th - LUCKY DRAW di sediakan okeh!!!! 
Grand Prize ??
 Blackberry Woiiiit!!!!!
Nak ? Senang je.. Nampak Tunetalk CREW, kejar mereka selaju yang boleh, tanya diorang macamana . 


7th - Dinasihatkan untuk membawa payung/baju hujan. Maklumlah..sekarang cuaca tak tentu kan..


8th - Meet & Greet with Avril Lavigne ?? Korang jangan nak berangan boleh ? 


9th - Sila berkelakuan sopan ataupu korang akan di campak keluar oleh Abang Security yang memerhatikan korang. Make up  ? Lantak korang lah kan nak make up macamane pun. Tapi tak perlu la over untuk megelakkan korang daripada di caci maki mahupun di kutuk hina di depan orang ramai,


10th - Jaga barang2 beharga korang sendiri sebab segala kehilangan/kecurian/kerugian/ pihak Avil Lavigne mahupun Tunetalk lagi2 kerajaan Malaysia 100% tidak akan bertanggung jawab. Sekian,


Tune mood ke frekuensi Avril Lavigne!!!! 




To be Tune-tinue....

Friday, February 3, 2012

Avril Lavigne Black Star Tour 18 Feb 2012 - Live in Malaysia Powered by Tunetalk!




Hey2 everyone!! Just a quick post okay ? 
Yeaaaah..She's Coming to Malaysia..

WHAT????

Avril Lavigne Black Star Tour to Malaysia!! 

WHAT THE ????

Avril Lavigne Black Star Tour to Malaysia!!!!

WHAT?!! THE HELL!!

Are you deft or blind ?? cant read it ? Cant hear it ?

Avril Lavigne Black Star Tour to Malaysia!!!!
Avril Lavigne Black Star Tour to Malaysia!!!!
Avril Lavigne Black Star Tour to Malaysia!!!!
Avril Lavigne Black Star Tour to Malaysia!!!!
Avril Lavigne Black Star Tour to Malaysia!!!!
Avril Lavigne Black Star Tour to Malaysia!!!!

Still couldnt beleive it ?
Then take a map, drive to hell!!

Yeah! Avril lavigne coming to Malaysia this 18th Feb 2012 brought to you by 
Tunetalk Mobile Prepaid
yeeeaaaaaauuuwww.... For those who havent got the tickets, as simple as logon to Ticket Pro and purchase it there! hahaha!!

Other option for Avril Lavigne Black Star Concert Live In Malaysia you can purchase concert tickets at the following outlet > 
Rock Corner  KLCC, Subang Parade, The Gardens, Midvalley Megamall, The Curve; Victoria Music Centre and The Guitar Store outlets.


PRICE : 


RM 298 > Tune Talk Zone
RM198 > Rock Zone
RM 98 > Regular





(See the layout ? That's why you should switch to Tunetalk!!)

Oooor....
Stay tuned at Tunetalk Official FB PageOfficial Tunetalk Website to get more updates on the concert tickets
( see if you are lucky like Mat Tune there for the front row tickets )



Oooor....Follow me on twitter @ChairoolCzyeehq here to get more updates and make sure you do follow TuneTalk official twiter as well k!!


For those iPhone user, you can simply go to AppStore and download the official Avril Lavigne Apps too!!






oooppss!! almost forgotten! Not only Avril coming to Malaysia. Tunetalk will bring more like Avenge Seven Fold, Jessie J each and every month this year!! Switch your Mobile Carrier from Maxis/Digi/UMobile to Tunetalk now!!!




Okay enough, thats so over Tune..

To be Tune-tinue....

Tuesday, November 22, 2011

KHAIRUL FAHMI PULANG KE MALAYSIA BERSENDIRIAN TANPA SKUAD, MALAYSIA vs INDONESIA - MENANG SEBAB TOK BOMOH ?


Assalamualaikum ebelibadi. hah ! Melodi time bebeh!! Tengok title pon da panas kan...Gambar di atas merupakan saat2 kemenangan Malaysia malam tadi. Congrats Malaysia! Taapi!!!!!! Ade ura2 ataupun mulut2 manusia yg berkate sesuatu atas kemenangan tersebut!

cakap banyak tak gune jom zasss...

Ade yg mengatekan kehadiran tok moh di Stadium Gelora Bung Karnodi mane berlangsungnye aksi final Bola Sepak Sukan Sea Malaysia vs Indonesia malam tadi. kelibat tok  moh telah kelihatan di celah2 peenonton di stadium tersebut membawa sebahagian daripada kelapa muda yg berasap! Walaaaweeyyyyy...... giiiiile lah!! Men tok moh boley menang katenyee.....kalau camtu baek sruh tok moh buat team masuk padang tak yah ade sukan Sea kan ? hahaha...tak caye? mai tengok!!

nampak nih!! hahaha....Sebenarnye saje nak wat kontelobesi sikit je.. keibat tok moh yg sedang menjampi pasukan Indonesia sebelom perlawanan kelihatan di celah2 penonton Indonesia yg hampir....errrr..tak tau la berape ribu kan... Ape pon!! Nampak sangat tok moh ni tak power kan ? jampi ke main last2 kalah gak. Dah la padang stadium tu mcm sawah padi je aku tengok.

Dah2 meh tengok saat2 kemenangan malaysia sikit!

Tapi, korang mesti tak tau kan yang Khairul Fahmi ataupun apek balik Malaysia secare bersendirian? ade sape2 tau ? takde punyeeeeeeeee... Dah la balik sorang2..merempit pulak tu! Tak caye ? eh sini tengok! oskuad lain naek baracu-DA dye naik hon-DA!

nampak tak ? hahahahah!!!!!!! Ape pon, korang boley bace artikel harian metro Online di sini sekian saje mari sambung bekerja. Saje nak ilangkan ngantok..